خواص و فواید انگور
انگور میوهای است که فصل برداشت آن تابستان است ، البته نوع قرمز آن در زمستان و پاییز هم برداشت میشود.
انگور دارای مقدار کمی اسید است ، به همین دلیل به عنوان سفید کننده و پاک کننده به کار می رود.
انگور منبع غنی از ویتامین « c » است .
از انگور در تهیه ژله و انواع سالاد استفاده میشود.
خوردن این میوه خوشمزه را با پنیر و دانههای روغنی فراموش نکنید.
انگور از ویتامینهای آ ، ب ، ث و املاح و پتاسیم و ید سرشار است.
خوردن این میوه در درمان التهاب معده و روده و دفع سوء هاضمه موثر است.
انگور بسیاری از میکروب های داخل بدن را از بین میبرد.
انگور تازه و کشمش و شیره انگور برای درمان بیماری کم خونی بسیار خوب است.
کشمش سرشار از آهن ، الیاف و پتاسیم است و بدن کودکان به این عناصر مغذی نیاز دارند پس از دادن کشمش به کودکانتان غافل نشوید.
هشدار : نوشیدن آب بعد از انگور سبب دل درد میشود. آب انگور در معده های حساس نفخ ایجاد می کند افرادی که ناراحتی گوارشی دارند نباید دانه های انگور و پوست ضخیم روی حبه ها را بخورند.
خوردن زیاد انگور سبب بروز سنگ کلیه میشود. انگور های آفت زده برخلاف انگورهای تازه و سالم رسوبات کلیه را افزایش می دهند.