فواید و خواص بادمجان
بهترین فصل این نوع سبزی ها تابستان است. بادمجان منبع بسیار خوب فیبر است .
در انتخاب آن باید دقت کنید. بادمجان باید پوست آن صاف و سفت باشد و کلاهک انتهایی آن سبز رنگ و تازه باشد.
بادمجانی که بزرگ است خوب نیست، بهتر است پهنا و ضخامت بادمجان بیشتر از 12 سانت نباشد.
بادمجان را در هوای خنک و یا یخچال نگهداری کنید، این نوع از صیفی جات را نمیتوان زیاد نگهداری کرد، چون بوی بدی می گیرند و تلخ مزه می شوند.
پوست بادمجان ارزش غذایی زیادی دارد ولی این بستگی به میل شما دارد که آن را با پوست یا بدون پوست مصرف کنید. طریقه پخت بادمجان در طعم و مزه آن تاثیرگذار است.
می توانید بادمجان را خرد کنید و برای ۲ دقیقه بگذارید کباب شود و بعد به مدت ۳۰ دقیقه آن را بپزید و سپس همراه بادمجان، پونه، گوجه فرنگی، زیتون، فلفل و لیموترش میل کنید.
خواص بادمجان:
بادمجان خواص زیادی دارد و برای حفظ تناسب اندام و جلوگیری از چاقی موثر بوده و سرشار از پتاسیم و مقدار کمی کلسیم است و برای افرادی که مبتلا به ناراحتی کلیه یا فشارخون هستند توصیه می شود.
علاوه بر خواصی که دارد ، تخم بادمجان به دلیل ماده شیمیایی مخصوصی که دارد (الکالوئید) در مبتلایان به بیماری کبد ایجاد ناراحتی میکند. توصیه میشود کسانی که دچار حساسیت، یرقان و سایر بیماریهای کبدی می باشند از مصرف آن خودداری کنند.
بادمجان به دلیل اینکه به صورت پخته مصرف میشود به خوبی هضم و جذب می شود و از چاق شدن شما پیشگیری می کند.
بر اساس نتایج یک پژوهش جدید در آمریکا میزان آنتی اکسیدان بادمجان بالاست.
بادمجان یکی از آنتی اکسیدان های بسیار قوی بافت های گیاهی را داراست، که از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند.