شنبه , نوامبر 23 2024

خواص انگور

خواص و فواید انگور

 

انگور میوه‌ای است که فصل برداشت آن تابستان است ، البته نوع قرمز آن در زمستان و پاییز هم برداشت میشود.

انگور دارای مقدار کمی اسید است ، به همین دلیل به عنوان سفید کننده و پاک کننده به کار می رود.

انگور منبع غنی از ویتامین « c » است .

از انگور در تهیه ژله و انواع سالاد استفاده می‌شود.

خوردن این میوه خوشمزه را با پنیر و دانه‌های روغنی فراموش نکنید.

انگور از ویتامین‌های آ ، ب ، ث و املاح و پتاسیم و ید سرشار است.

خوردن این میوه در درمان التهاب معده و روده و دفع سوء هاضمه موثر است.

انگور بسیاری از میکروب های داخل بدن را از بین می‌برد.

انگور تازه و کشمش و شیره انگور برای درمان بیماری کم خونی بسیار خوب است.

کشمش سرشار از آهن ، الیاف و پتاسیم است و بدن کودکان به این عناصر مغذی نیاز دارند پس از دادن کشمش به کودکانتان غافل نشوید.

هشدار : نوشیدن آب بعد از انگور سبب دل درد میشود.  آب انگور در معده های حساس نفخ ایجاد می کند افرادی که ناراحتی گوارشی دارند نباید دانه های انگور و پوست ضخیم روی حبه ها را بخورند.

خوردن زیاد انگور سبب بروز سنگ کلیه میشود. انگور های آفت زده برخلاف انگورهای تازه و سالم رسوبات کلیه را افزایش می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *